Aylık arşivler: Kasım 2018

Süper Rakun iki Kişilik

Ormanda yaşayan bu küçük rakunla tanışın. Topraklarındaki tüm hayvanlarla arkadaşdır ve onlara çok değer verir. Bir gün arkadaş olarak korkunç bir şey oldu. Zararlı maymunlar küçük civcivleri çaldılar ve kafeslerinde keskinleştirdiler. Anneler civciv yavrularını nasıl saklayacağını bilmiyor ve derin üzüntü içinde. Ama çizgili arkadaşımız kurtarmak için acele ediyor. “Ormandaki Runner” oyununda, tüm orman için sprint yetenekleri ile ünlü bir rakun oynayacaksınız.

Hileli Çöp Adam Savaşı Noel

Dexterity – darbe düğmesine basmak için zaman. Antrenmanların her birinde, bir mini göreviniz olacak ve bunu tamamlayarak, yetenekleri olabildiğince hızlı bir şekilde geliştireceksiniz. Hileli Çöp Adam Savaşı Noel Her antrenmandan sonra kahramanın odasına girmeyi, özelliklerini geliştirmeyi ve ona yeni beceriler pompalamayı ihmal etmeyin. Arenaya, eğitim üssüne ve kahramanın odasına ek olarak, haritada bir müze, bir dükkan ve bir ev de var. Müze, arenada kazandığınız tüm kupalarınızı barındırıyor, istediğiniz zaman onlara bakabiliyorsunuz. Banka ayrıca, her dakika faizden pasif gelir alacağınız para yatırmak suretiyle de oradadır. Tüm bunlara ek olarak, arenada ve çeşitli bonuslar için eğitimde elde edilen yonca taç yaprakları değiştirilebilir, bunun için odanın sağ köşesindeki mantarı tıklamanız yeterlidir. İyi bir kalkan olmadan yap, kılıç, zırh ve yay bu tür bir faaliyette imkansızdır, bu yüzden bir dükkan olmadan arenada uzağa gidemezsiniz. Buna ek olarak, çeşitli iksirler ve ateş ve buzun büyüsüne ait sihirli kaydırmaları da satın alabilirsiniz. Peki, onun evi ve bir kızı olmayan bir gladyatör, bunu unutmamanızı tavsiye ediyoruz. Bir ev inşa ettikten sonra, sadece ruhunuzun sevgilinizle ebediliği kolayca geçirebileceği bir yer hazırlamakla kalmaz, aynı zamanda arenada savaşlar için kazanılacak gümüş ve deneyim katsayısını arttırırsınız.

Hileli Medieval Rampage 4

Hileli Medieval Rampage 4” oyunda, kurtarma ekibine liderlik edeceksiniz. Ama bu sefer bir yabancı bir sürpriz bekliyor. Askeri güçler, zamanla saldırı girişimlerinin tekrarlanacağını ve gizli bir silah geliştirdiğini varsaydı. Bu gizli silahlar robotlardı – özel eğitimli insanlar tarafından kontrol edilecek olan kürkler. Oyunda hem insan hem de robot oynayabilirsiniz. Dünyanın bu kanlı savaşında insanlığın ana desteği olacaksınız. İyi şanslar!

Ben 10 Ateş Adam Oyunu oyna

Ben 10 Ateş Adam Oyunu oyna‘u kontrol et ve Gwen’e ulaşmak için oyunun tüm seviyelerine yardım et. 8 boru olacak önce, bu 8 seviyeleri, kolay geçmesi mümkün olmayacaktır. Başlamak için antrenman yapın ve ardından ilk borudaki seviyenin geçişine devam edebilirsiniz. Ben 10 tamamen silahsız, tek olasılık düşmanı kafasına atlıyor, ama bu her zaman yardımcı olmuyor. Oyun sırasında ayrıca blokları kırıp simgeleri toplayabilirsiniz.

Berkin Ejderhalar Binicileri Yarışı

Oyun Ejderha ve Sihirbaz – ejderhalar ve sihirbazlar mevcut olduğunda, bizi eski, muhteşem zamanlara götürür. Berkin Ejderhalar Binicileri Yarışı Drac adlı bir çocuk köyünü karanlık bir büyücüden korumak zorunda kalacak. Eldmir ormanı köyünün bütün sakinleri taşa dönüştürüldü. Beyaz sihirbaz, Mücadeleyi karanlık büyücüyü yenmesi ve köyüne dönmesi gereken güçlü bir ejderhaya dönüştü. Oyun oynayın ve bu cesur ejderhaya orman boyunca seyahat etmesine, tuzaklardan ve tehlikelerden kaçınmasının yanı sıra çeşitli büyülü hayvanlar ve diğer düşmanlarla savaşmaya yardım edin. Hayat kurtarın ve ejderha paraları toplayın. Son seviyede, ejderhaya karanlık büyücüyü yenerek, tüm büyüleyici orman yaratıklarının ve köyünün sakinlerinin hayatını geri kazanmasına yardım edin. İyi şanslar!